13 lutego 2013

Zakopane - PART 3 - Neon Yellow

Bohaterem moich dzisiejszych "Kuchennych rewolucji" jest restauracja Czarny Staw. Ta sama, w której zajadałam się wczoraj szarlotką. Nareszcie zjedliśmy wszystko ze smakiem.





Moja pierś z kurczaka z serem i szpinakiem była soczysta, rumiana i odpowiednio doprawiona. Nic dodać, nic ująć. Danie nadzwyczaj proste i smaczne.



Mix Czarny Staw, czyli różnego rodzaju mięsiwo, podano na drewnianej desce. W zestawie znalazł się (zdecydowanie najlepszy) stek wieprzowy, rewelacyjna biała kiełbasa, kawałek szaszłyka (szynka z cebulką) i kiełbaska z baraniny. Wszystko z grilla, ładnie podpieczone, doprawione, smaczne i jak najbardziej godne polecenia. Jeden mały minusik za sos, który był zwykłym jogurtem naturalnym z odrobiną przypraw.




A ja dziś znów neonowo. Tym razem pierwsze skrzypce grają żółte rękawy i zielona czapa z pomponem ;-)























spodnie/pants - Stradivarius
bluza/blouse - Reserved
bransoletki/bracelets - Mohito
pierścionek/ring - H&M
workery/worker boots - Sequin Shoes

3 komentarze:

Dziękuję za każdy komentarz! Wasze opinie są dla mnie ważne i motywujące. Pozytywy dodają skrzydeł, a konstruktywna krytyka pozwala spojrzeć na daną stylizację z innego punktu widzenia.